Venø rejser Venø bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. Se vore datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Krav om mundbind i alle busser

Fra lørdag den 22. august 2020 er der indført krav om at bære mundbind i den kollektive transport på alle tider af døgnet for alle passagerer over 12 år. Konkret omfatter reglen offentlige busser, fjernbusser, turistbusser, alle tog, letbanetog og metro, flextrafik, alle færger og alle taxier. Der skal desuden bæres mundbind på alle busstationer, letbanestoppesteder, togstationer og metrostationer. Dette gælder også chaufførerne, både når de er i kontakt med passagererne, ved af-/ og påstigning og under selve kørslen.

Krav om mundbind gælder ikke for børn under 12 år, personer med åndedrætsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet.

Det er de rejsendes eget ansvar at medbringe mundbind til eget forbrug til hele rejsen og i øvrigt lytte til myndighedernes anvisninger.

Der vil i bussen være et beskedent antal mundbind, der vil kunne købes. Vi tager forbehold for, at disse kan være udsolgte.

Vi ønsker god og tryg rejse.

NYHEDER

NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev
Navn: Påkrævet

E-mail: Påkrævet

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK