VenÝ rejser VenÝ bussen
√Örets Virksomhed 2024

Struer Erhvervsforening og Struer Kommune afholdt den 31. januar 2024 den årlige nytårskur.
Her var Venø Bussen så heldige at blive kåret som Årets Virksomhed i Struer Kommune.
En titel, vi er meget stolte af. 

Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

Ven√ł Bussen
Ven√ł Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Ven√ł Bussen p√• vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Dresden - 5 dage - 18/09 - 22/09 2016
"All inclusive" rejse med det allerbedste i Dresden og omegn. Vi bor p√• Hotel Ibis i Prager Strasse, der er den mest kendte indk√łbsgade i Dresden.

Søndag den 18. september 2016: Afrejse
Kørsel sydpå med formiddagskaffe og et smurt rundstykke samt senere 3 stk. håndmadder. Den dansktalende guide tager imod gruppen ved ankomst. Efter aftensmaden kan gæsterne på egen hånd gå en første aftentur i en af Europas smukkeste byer.

Mandag den 19. september 2016: Dresden (ca. 15 km)
Efter morgenmaden tager rejselederen gæsterne med på en byvandring i Altstadt. Turen fortsætter fra Semper operaen med bus til Dresdens gamle gasværk, der nu er ombygget til det enestående "Panometer". Her opleves et panorama i musik og billeder. Fra "Panometer" køres et kort stykke til "Pulverturm" (krudttårnet), hvor frokost serveres. Efter frokosten går deltagerne de få skridt hen til den verdensberømte "Frauenkirche". Resten af eftermiddagen til egen disposition.
Aftensmad fra kl. 18.

Tirsdag den 20. september 2016: "Sachsisk Schweiz" (ca. 110 km)
Efter morgenmaden kører gruppen til byen Bad Schandau, hvor deltagerne stiger om bord på den gamle hjuldamper, som sejler forbi de smukke alpeformationer i "Sachsisk Schweiz" til byen Wehlen. Under sejlturen serveres kaffe. Turen fortsætter nu til Tysklands berømteste udsigtspunkt på Bastei klipperne. Her serveres frokosten i udsigtsrestauranten. Fra Bastei fortsættes til svævebanen, som bringer gæstene op til et udsigtstårn, hvorfra der er en betagende udsigt over området. Eftermiddagskaffen serveres på "Lingener Schloss". Ca. kl. 16.30 er gruppen tilbage på hotellet. Aftensmad fra kl. 18.

Onsdag den 21. september 2016: Slotsturen (ca. 50 km)
Kl. 08.30 kører vi tll vinslottet "Wackerbarth", hvor vi får en rundvisning samt smager på slottets vinproduktion. Turen fortsætter til Askepotslottet Moritzburg, hvor gruppen ved ankomsten stiger om i hestevogne til en times pragtfuld hestevognstur rundt om slottet og søen. Kl. 12 spises frokost i restaurant "Bärenhaus" direkte ved slottet. Der bliver mulighed for gæsterne til at gå lidt rundt på slotsøen. Kl. 14 kører gruppen tilbage på hotellet. Aftensmad fra kl. 18.

Torsdag den 22. september 2016: Hjemrejse
Efter indtagelse af den overdådige morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark. Der er middagsmad inkl. 1 stk. øl/vand, når vi når grænsen og Fleggaard, hvor der også er mulighed for indkøb. Herfra videre nordpå mod hjembyerne, som vi når sidst på aftenen.

Inklusiv i rejsens pris:

  • Buskørsel
  • 4 overnatninger inklusiv fuldpension
  • Alle udflugter, entréer og dansktalende rejseleder
  • Kaffe/te og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder på udrejsedagen
  • Aftensmad ved grænsen på hjemrejsedagen
  • Bidrag til Rejsegarantifonden

Opsamling:
Kl. 05.30 Ulfborg Aktivitetscenter
Kl. 05.35 Struer Hallerne
Kl. 06.00 Kvickly Holstebro
Kl. 06.20 Brugsen Vinderup
Kl. 07.00 Herning Pendlerplads, afkørsel 15

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK