Venř rejser Venř bussen
Julemarked
Rejser og dagsture i 2021

Venø Rejser er klar med en række spændende dagsture og rejser i 2021 - specielt i Danmark

Foto af Frans Kappel Øvre: Nordmors - Feggeklit

Cirkusrevy
Cirkusrevy 2021

Danmarks største revy vender stærkt tilbage i 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen. 

Oberammergau 2022

PASSIONSSPILLET I OBERAMMERGAU 2020 NU I 2022
Få del i denne storslåede oplevelse. Ønsker du mere information om de spændende ture, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97868100 eller email info@venorejser.dk

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Venø Bussen
Venø Bussen 60 år på hjul

Den 1. november 2019 kunne Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kunne i 2019 fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum. I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Dresden - 5 dage - 18/09 - 22/09 2016
"All inclusive" rejse med det allerbedste i Dresden og omegn. Vi bor på Hotel Ibis i Prager Strasse, der er den mest kendte indkøbsgade i Dresden.

Søndag den 18. september 2016: Afrejse
Kørsel sydpå med formiddagskaffe og et smurt rundstykke samt senere 3 stk. håndmadder. Den dansktalende guide tager imod gruppen ved ankomst. Efter aftensmaden kan gæsterne på egen hånd gå en første aftentur i en af Europas smukkeste byer.

Mandag den 19. september 2016: Dresden (ca. 15 km)
Efter morgenmaden tager rejselederen gæsterne med på en byvandring i Altstadt. Turen fortsætter fra Semper operaen med bus til Dresdens gamle gasværk, der nu er ombygget til det enestående "Panometer". Her opleves et panorama i musik og billeder. Fra "Panometer" køres et kort stykke til "Pulverturm" (krudttårnet), hvor frokost serveres. Efter frokosten går deltagerne de få skridt hen til den verdensberømte "Frauenkirche". Resten af eftermiddagen til egen disposition.
Aftensmad fra kl. 18.

Tirsdag den 20. september 2016: "Sachsisk Schweiz" (ca. 110 km)
Efter morgenmaden kører gruppen til byen Bad Schandau, hvor deltagerne stiger om bord på den gamle hjuldamper, som sejler forbi de smukke alpeformationer i "Sachsisk Schweiz" til byen Wehlen. Under sejlturen serveres kaffe. Turen fortsætter nu til Tysklands berømteste udsigtspunkt på Bastei klipperne. Her serveres frokosten i udsigtsrestauranten. Fra Bastei fortsættes til svævebanen, som bringer gæstene op til et udsigtstårn, hvorfra der er en betagende udsigt over området. Eftermiddagskaffen serveres på "Lingener Schloss". Ca. kl. 16.30 er gruppen tilbage på hotellet. Aftensmad fra kl. 18.

Onsdag den 21. september 2016: Slotsturen (ca. 50 km)
Kl. 08.30 kører vi tll vinslottet "Wackerbarth", hvor vi får en rundvisning samt smager på slottets vinproduktion. Turen fortsætter til Askepotslottet Moritzburg, hvor gruppen ved ankomsten stiger om i hestevogne til en times pragtfuld hestevognstur rundt om slottet og søen. Kl. 12 spises frokost i restaurant "Bärenhaus" direkte ved slottet. Der bliver mulighed for gæsterne til at gå lidt rundt på slotsøen. Kl. 14 kører gruppen tilbage på hotellet. Aftensmad fra kl. 18.

Torsdag den 22. september 2016: Hjemrejse
Efter indtagelse af den overdådige morgenmadsbuffet starter hjemturen til Danmark. Der er middagsmad inkl. 1 stk. øl/vand, når vi når grænsen og Fleggaard, hvor der også er mulighed for indkøb. Herfra videre nordpå mod hjembyerne, som vi når sidst på aftenen.

Inklusiv i rejsens pris:

  • Buskørsel
  • 4 overnatninger inklusiv fuldpension
  • Alle udflugter, entréer og dansktalende rejseleder
  • Kaffe/te og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder på udrejsedagen
  • Aftensmad ved grænsen på hjemrejsedagen
  • Bidrag til Rejsegarantifonden

Opsamling:
Kl. 05.30 Ulfborg Aktivitetscenter
Kl. 05.35 Struer Hallerne
Kl. 06.00 Kvickly Holstebro
Kl. 06.20 Brugsen Vinderup
Kl. 07.00 Herning Pendlerplads, afkørsel 15

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2021 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK