Venř rejser Venř bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. Se vore datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Pommern
Mecklenburg-Vorpommern - 5 dage - 03/09 - 07/09 2016
Rejs ”ad Pommern til” på en helt ny 5-dages ”all-inclusive” rejse til både kendte og ukendte steder i Mecklenburg-Vorpommern. På de 3 dagsudflugter besøger vi nogle af de største seværdigheder og attraktioner i området, herunder betagende slotte, tidligere DDR præsident Erich Honeggers private jagtresidens, hvor vi også spiser frokost, en bjørnepark samt et helt enestående naturmuseum. Hertil heldagsbesøg i smukke og hyggelige Schwerin med attraktioner som bl.a. Domkirken, det store smukke slot og sejltur gennem Schweriner-søerne.

Lørdag den 3. september 2016
Kørsel sydpå med formiddagskaffe og et rundstykke samt senere 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. øl/vand. Vi ankommer til Ludwigslust sidst på eftermiddagen, hvor den dansktalende rejseleder tager imod på Hotel Erbprinz, hvor vi indkvarteres. Efterfølgende serveres aftensmad inkl. 1 stk. valgfri drikkevare. 

Søndag den 4. september 2016
Efter morgenmaden starter vi kl. 09.30 og kører en kort strækning til det største Barokslot i Meck-lenburg-Vorpommern: Schloss Ludwigslust. Her går vi sammen med rejselederen igennem det imponerende slot og ser bl.a. den store smukke festsal. Turen forsætter til Jagdschloss Friedrichmoor, der ligger i naturskønne omgivelser. Netop denne dag, hvor Venø Rejser besøger slottet, afholdes der her den årlige folkeskovfest med forskellige aktiviteter, boder, arbejdende værksteder mm, og vi har gratis adgang til hele arrangementet. Vi nyder vor middagsmad inkl. 1 stk. drikkevare på jagtslottet, og senere bliver eftermiddagskaffen også serveret her. Sidste besøg denne dag er på borgen og i borgmuseet i Neustadt-Glewe. Aftensmad inkl. 1 stk. valgfri drikkevare. 

Mandag den 5. september 2016
Efter morgenmaden kører vi kl. 08.30 og første besøg er i Bjørnepark Müritz, hvor vi kommer tæt på de fritgående bjørne. Ved ankomsten serveres en ”bjørnesnaps”. Fra bjørneparken køres videre til en unik restaurant ved Drewitzer-søen, som i DDR-tiden tjente som ”Jagtresidenz” for tidligere ministerpræsident Erich Honegger. Den eksklusive restaurant ligger med en enestående udsigt til søen, og deltagerne kan nyde det hele, mens en lækker frokost inkl. 1 stk. valgfri drikkevare serveres i restauranten eller på terrassen. Efter frokosten fortsættes til områdets største seværdighed: Natur-Oplevelses-Centrum-Müritz, som er et stort, aktivt naturmuseum med bl.a. Tysklands største ferskvandsakvarie, områdets sjældne træer og fugle samt med overraskende aktive indslag. Inden deltagerne forlader ”Müritzeum”, serveres eftermiddagskaffe med kage.  Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare på hotellet. 

Tirsdag den 6. september 2016
Denne dag kan deltagerne opleve Schwerins herligheder. Første besøg er i byens største seværdighed: Schweriner Schloss ved Schwerin-søen, som besøges sammen med rejselederen.  Fra slottet er der et kort stykke til en nærliggende udsigtsrestaurant ved Schwerin-søen, hvor frokosten med 1 stk. drikkevare serveres. Efter frokosten kan deltagerne vælge enten selv at gå ”Stadtbummel” eller sammen med rejselederen at besøge den store domkirke. Kl. 15.00 sejler gruppen gennem de 4 Schweriner-søer, og under sejlturen serveres eftermiddagskaffe med kage. Ca. kl. 17.30 er deltagerne tilbage på hotellet. Denne sidste aften serveres en stor buffet i ”Burgrestaurant” på borgen i Neustadt-Glewe med specialiteter fra Mecklenburg-Vorpommern. 

Onsdag den 7. september 2016
Efter morgenmaden starter hjemturen. Vi har god tid, så chaufføren finder et godt udflugtsmål på vejen. Der er middagsmad inkl. 1 stk. øl/vand, når vi når grænsen og Fleggaard, hvor der også er mulighed for indkøb. Herfra videre nordpå mod hjembyerne, som vi når midt på aftenen.

Priser: 
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 4.250,-
Tillæg for enkeltværelse: 
Kr. 675,-
Depositum: Kr. 2.000,- pr. person + evt. afbestillingsforsikring 
(kr. 395,-) indbetales ved tilmeldingen til Venø Rejser.
Resten af rejsen betales senest den 27.07.2016.

Inklusiv i rejsens pris:
·    Buskørsel
·    4 x hotelovernatninger med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare til aftensmaden. 
·    3 x frokost inkl. 1 stk. drikkevare
·    3 x eftermiddagskaffe med kage
·    Besøg på Schloss Ludwigslust og Jagdschloss Friedrichmoor
·    Sejltur på Schweriner See
·    Besøg på Schweriner Schloss og i Schwerin Domkirke
·    Besøg i bjørnepark
·    Besøg på naturmuseum Müritzeum 
·    Dansktalende rejseleder på dagsudflugterne
·    Middagsmad inkl. 1 stk. øl/vand på hjemrejsen
·    Bidrag til Rejsegarantifonden


Hotel Erbprinz
(www.erbprinz-ludwigslust.de)
Det 4-stjernede Hotel Erbprinz byder på en stille beliggenhed i slotsbyen Ludwigslust. Værelserne er klassisk indrettede og med TV og bad/toilet. 
Busparkering foran hotellet.

Opsamling: 
Kl. 06.40: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 07.00: Struer Hallerne 
Kl. 07.20: Holstebro, p-plads ved Lægaardvej 89
Kl. 08.00: Herning, afkørsel 15, Pendlerpladsen


Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK