VenÝ rejser VenÝ bussen
√Örets Virksomhed 2024

Struer Erhvervsforening og Struer Kommune afholdt den 31. januar 2024 den årlige nytårskur.
Her var Venø Bussen så heldige at blive kåret som Årets Virksomhed i Struer Kommune.
En titel, vi er meget stolte af. 

Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

Ven√ł Bussen
Ven√ł Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Ven√ł Bussen p√• vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Blomsterrejse til Holland - 5 dage - 25/04-29/04/2022 - Udsolgt
For√•rsferie er lig med Holland, hvor marker med hyacinter og tulipaner st√•r i de flotteste farver! P√• denne tur bes√łger vi naturligvis den store blomsterpark Keukenhof og k√łrer langs kanalerne og oplever hyggelige landsbyer og idylliske m√łller. Vi oplever ogs√• Amsterdam p√• en hyggelig kanalrundfart.

Mandag den 25. april 2022: Udrejse
Tidlig afrejse fra det vestjyske. Udrejse via Padborg, gennem Nordtyskland til vores hotel i Holland. Der serveres 1 stk. rundstykke og kaffe samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 øl/vand i forbindelse med pauser undervejs. Ankomst og indkvartering på vort hotel i Putten. Aftensmad i hotellets restaurant.

Tirsdag den 26. april 2022: Amsterdam – kanalfart og byrundtur
Morgenmadsbuffet på hotellet. Vi skal tilbringe dagen i Amsterdam, der ligger ca. en times kørsel fra hotellet. Amsterdam er nok mest kendt for sine kanaler og opleves bedst fra vandet. Vi starter derfor med en to timer lang kanalrundfart med information på dansk ombord. Her oplever vi det historiske centrum, ser smukke kanalhuse, hyggelige broer, husbåde og meget andet. Efter kanalfarten er der lidt tid på egen hånd til at finde frokost (guiden er også behjælpelig hermed). Herefter er der mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd i Amsterdam eller gå en tur sammen med guiden. Efter en oplevelsesrig dag, vender vi tilbage til hotellet og får aftensmad.

Onsdag den 27. april 2022: Blomsterparken Keukenhof
Morgenmadsbuffet på hotellet. Det smukke Keukenhof gods, der blev grundlagt i 1642, har en fantastisk 32 hektar stor park, der er fyldt til bristepunktet med pragtfulde blomsterløg. Vi har afsat god tid til at gå rundt og nyde de over syv millioner blomster og planter, udforske de smukke pavilloner og besøge nogle af de spændende udstillinger. Frokostpakke nydes i parken. Aftensmad på hotellet.

Torsdag den 28. april 2022: Via Zuider-dæmningen til Groningen
Efter morgenmadsbuffet tager vi afsked med hotellet i Putten og besøger først byen Almere, der er den yngste og hurtigst voksende by i Holland. 
Her får vi en rundvisning fra bussen. Herefter videre til Simonehoeve i Volendam, der er en original oste- og træskogård. Her nyder vi først en traditionel hollandsk frokost og får herefter en rundvisning. Hernæst går turen videre via Zuider-dæmningen, der adskiller Ijssel-meer fra Vadehavet. Vi får en flot køretur med udsigt til bl.a. blomstermarker undervejs. Vi når Groningen og vort hotel, og dagen afsluttes med at smage en anden hollandsk specialitet: Vi skal spise pandekager ombord på en gammel fortøjet hollandsk pram, der er lavet om til pandekageskib.

Fredag den 29. april 2022: Hjemrejse
Efter morgenmadsbuffeten går vi en lille rundtur i Groningen, inden vi sætter kurs mod Danmark. Der vil være passende pauser undervejs. Vi når den dansk/tyske grænse og Fleggaard sidst på eftermiddagen. Mulighed for aftensmad ved Fleggaard. Hjemkomst ca. kl. 22.00.

Fletcher Hotel Mooi Veluwe
Garderenseweg 154, Putten
Indbydende hotel med naturskøn beliggenhed i et skovområde i udkanten af Hollands største nationalpark, De Hoge Veluwe. Hotellet har 86 værelser beliggende i stueetagen af to bygninger. Værelserne har en privat terrasse, tv, telefon, Wi-Fi, pengeskab og bad/toilet. 

City Hotel Groningen
Gedempte Kattendiep 25, 
9711 PM Groningen
Godt hotel med central beliggenhed i Groningen. Hotellet har 93 værelser, og der er elevator, bar og fitness-område. Værelserne har Wi-Fi, tv, pengeskab og bad/toilet.

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 4.095,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 575,-
Depositum: Kr. 1.500,- 
Abestillingsforsikring: Kr. 470,-

Inklusiv i rejsens pris:
• Buskørsel 
• Hollandsfødt turleder
• Kaffe og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. øl/vand på udrejsen
• 3 overnatninger på Hotel Mooi Veluwe i Putten inkl. morgenbuffet og 3-retters aftensmad (ekskl. drikkevarer)
• 1 overnatning på City Hotel Groningen inkl. morgenbuffet
• Udflugt til blomsterparken Keukenhof inkl. entré og madpakke fra hotellet
• Udflugt til Amsterdam inkl. kanalrundfart
• Besøg og frokost hos Simonehoeve, en original oste- og træskogård (inkl. te/kaffe, juice/mælk – øl/vand/vin for egen regning)
• Pandekagebuffet på restaurant Pannekoekschip i Groningen inkl. en øl/vin/vand
• Bidrag til Rejsegarantifonden

Afgangstider:
Kl. 06.00: Thyholm, Hvidbjerg Station 
Kl. 06.25: Struer, Tegltorvet
Kl. 06.40: Struer Energi Park
Kl. 07.05: Holstebro Banegård
Kl. 07.30: Aulum Station 
Kl. 08.00: Herning, Markedspladsen

Ret til ændringer forbeholdes.
 

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK