Venř rejser Venř bussen
Julemarked
Rejser og dagsture i 2021

Venø Rejser er klar med en række spændende dagsture og rejser i 2021 - specielt i Danmark

Foto af Frans Kappel Øvre: Nordmors - Feggeklit

Cirkusrevy
Cirkusrevy 2021

Danmarks største revy vender stærkt tilbage i 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen. 

Oberammergau 2022

PASSIONSSPILLET I OBERAMMERGAU 2020 NU I 2022
Få del i denne storslåede oplevelse. Ønsker du mere information om de spændende ture, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97868100 eller email info@venorejser.dk

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Venø Bussen
Venø Bussen 60 år på hjul

Den 1. november 2019 kunne Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kunne i 2019 fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum. I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Bornholm - 5 dage - 29/08-02/09/2021 - Ring og spørg om pladser
Bornholm er en af vore klassikere! En helt igennem hyggelig og oplevelsesrig tur, hvor der er sørget godt for gæsterne! Inkl. helpension og alle måltider inklusiv en drikkevare.

Søndag den 29. august 2021:
Vi kører mod København, derefter via Øresundsbroen til Ystad, Sverige, hvor vi skal være fremme til kl. 14.00 og skal sejle kl. 14.30. Undervejs på turen vil vi servere kaffe og rundstykker samt senere en smørrebrødspakke i forbindelse med pauser. Efter ankomst til Grønbechs Hotel i Allinge bliver vi indkvarteret og får aftensmad.

Mandag den 30. august 2021:
Efter morgenmaden starter vi dagen med en tur over Olsker og ser Olsker Kirke fra bussen. Over Rutsker til Hasle Røgeri. Når vi har set røgeriet, kører vi en lille tur til Vang Havn og videre til Hammershus, der er Nordeuropas største borgruin. Guiden vil fortælle om borgens dramatiske historie. Bussen kører til Hammer Havn og Opalsøen, inden vi kører langs kysten til frokost på restaurant Brøddan i Gudhjem kl. 13.00. Efter frokost er der mulighed for at se nærmere på den idylliske by Gudhjem indtil kl. 15.30, hvor bussen kører hjem til hotellet. Aftensmad på hotellet.

Tirsdag den 31. august 2021:
Efter morgenmaden er der afgang kl. 9.00, hvor vi kører til Gudhjem. For de raske til bens er der mulighed for at gå fra havnen i Gudhjem til Melsted - eller blive kørt til Melsted. Næste stop er Østerlars Rundkirke, der ikke blot er Bornholms, men Danmarks største rundkirke. Kirken er fra 1150 og har en spændende historie. Herfra går turen videre til Svaneke, hvor gæsterne går en tur sammen med guiden. Evt. lidt tid på egen hånd inden frokost kl. 13.00 på Restaurant Siemens Gaard, der ligger lige ud til Svaneke Havn. Efter frokosten kører vi til Rønne, hvor der er tid på egen hånd til at kigge nærmere på byen og dens butikker. Vi bliver i Rønne og spiser aftensmad kl. 18.00 på Restaurant Amtmandsgården, der er fredet og rig på historie. Retur til hotellet efter spisningen.

Onsdag den 1. september 2021:
Efter morgenmaden kører vi kl. 9.00 ad smukke vejer til den gamle mølle i Årsdale, hvor man kan se og købe bornholmsk granit. Vi kører videre til Nexø, hvor der vil blive et stop ved Kjærstrup Chokolade til smagsprøver/køb, inden vi kl. 12.30 spiser fiskebuffet på Snogebæk Røgeri på havnen. Turen går videre til Dueodde, hvor vi tager den korte gangbro ud til den fine sandstrand. Herfra videre til Ekkodalen for en lille gåtur med guiden, inden vi kører tilbage til hotellet til aftensmad.
 
Torsdag den 2. september 2021:
Morgenmad på hotellet, hvorefter bussen pakkes og vi forlader hotellet. Færgen sejler fra Rønne kl. 10.30 med ankomst til Ystad kl. 11.50. Vi har frokost med fra hotellet bestående af en sandwich inkl. 1 stk. frugt og vand.Vi sætter kurs mod Vestjylland og er hjemme først på aftenen.

Afgangstider:
Kl. 05.50: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 06.15: Struer, Tegltorvet
Kl. 06.30: Struer Energi Park
Kl. 06.55: Holstebro Banegård
Kl. 07.20: Aulum, pendler p-plads, afkørsel 19 (Aulum/Videbækvej)
Kl. 07.50: Herning, Markedspladsen

Grønbechs Hotel
Vinkelstræde 2, 3770 Allinge
Grønbechs Hotel har 23 værelser, så Venø Bussen råder over hele hotellet på denne tur. Hotellet er i to planer uden elevator samt et anneks, hvor 4 af værelserne er placeret. Der er restaurant, bar, fælles lounge og have. Værelserne er bevaret i de originale størrelser fra 1901 og er holdt i en minimalistisk og enkelt stil. Alle værelserne er med eget badeværelse.

Inklusiv i rejsens pris:
•    Buskørsel, broafgifter og færgebilletter
•    4 hotelovernatninger inkl. morgenbuffet
•    3 x aftensmad på hotellet bestående af 3 retter inkl. et glas vin eller en stor øl/vand
•    1 x aftensmad i Rønne, 2 retter inkl. 1 stk. drikkevare
•    3 x frokost inkl. 1 stk. drikkevare
•    Alle udflugter og lokal guide
•    Kaffe/the og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 øl/vand på udrejsedagen
•    Sandwich inkl. 1 stk. frugt og vand på hjemturen.
•    Bidrag til Rejsegarantifonden

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 5.750,-
Tillæg for eneværelse: Kr. 1500,-
Depositum: Kr. 2.000,-
Afbestillingsforsikring: Kr. 580,-
ID- og grænsekontrol ved indrejse til Sverige. Medbring gyldig ID legitimation m/foto (pas eller kørekort) på turen.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2021 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK