VenÝ rejser VenÝ bussen
√Örets Virksomhed 2024

Struer Erhvervsforening og Struer Kommune afholdt den 31. januar 2024 den årlige nytårskur.
Her var Venø Bussen så heldige at blive kåret som Årets Virksomhed i Struer Kommune.
En titel, vi er meget stolte af. 

Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

Ven√ł Bussen
Ven√ł Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Ven√ł Bussen p√• vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Bornholm - 5 dage - 29/08-02/09/2021 - Ring og sp√łrg om pladser
Bornholm er en af vore klassikere! En helt igennem hyggelig og oplevelsesrig tur, hvor der er s√łrget godt for g√¶sterne! Inkl. helpension og alle m√•ltider inklusiv en drikkevare.

Søndag den 29. august 2021:
Vi kører mod København, derefter via Øresundsbroen til Ystad, Sverige, hvor vi skal være fremme til kl. 14.00 og skal sejle kl. 14.30. Undervejs på turen vil vi servere kaffe og rundstykker samt senere en smørrebrødspakke i forbindelse med pauser. Efter ankomst til Grønbechs Hotel i Allinge bliver vi indkvarteret og får aftensmad.

Mandag den 30. august 2021:
Efter morgenmaden starter vi dagen med en tur over Olsker og ser Olsker Kirke fra bussen. Over Rutsker til Hasle Røgeri. Når vi har set røgeriet, kører vi en lille tur til Vang Havn og videre til Hammershus, der er Nordeuropas største borgruin. Guiden vil fortælle om borgens dramatiske historie. Bussen kører til Hammer Havn og Opalsøen, inden vi kører langs kysten til frokost på restaurant Brøddan i Gudhjem kl. 13.00. Efter frokost er der mulighed for at se nærmere på den idylliske by Gudhjem indtil kl. 15.30, hvor bussen kører hjem til hotellet. Aftensmad på hotellet.

Tirsdag den 31. august 2021:
Efter morgenmaden er der afgang kl. 9.00, hvor vi kører til Gudhjem. For de raske til bens er der mulighed for at gå fra havnen i Gudhjem til Melsted - eller blive kørt til Melsted. Næste stop er Østerlars Rundkirke, der ikke blot er Bornholms, men Danmarks største rundkirke. Kirken er fra 1150 og har en spændende historie. Herfra går turen videre til Svaneke, hvor gæsterne går en tur sammen med guiden. Evt. lidt tid på egen hånd inden frokost kl. 13.00 på Restaurant Siemens Gaard, der ligger lige ud til Svaneke Havn. Efter frokosten kører vi til Rønne, hvor der er tid på egen hånd til at kigge nærmere på byen og dens butikker. Vi bliver i Rønne og spiser aftensmad kl. 18.00 på Restaurant Amtmandsgården, der er fredet og rig på historie. Retur til hotellet efter spisningen.

Onsdag den 1. september 2021:
Efter morgenmaden kører vi kl. 9.00 ad smukke vejer til den gamle mølle i Årsdale, hvor man kan se og købe bornholmsk granit. Vi kører videre til Nexø, hvor der vil blive et stop ved Kjærstrup Chokolade til smagsprøver/køb, inden vi kl. 12.30 spiser fiskebuffet på Snogebæk Røgeri på havnen. Turen går videre til Dueodde, hvor vi tager den korte gangbro ud til den fine sandstrand. Herfra videre til Ekkodalen for en lille gåtur med guiden, inden vi kører tilbage til hotellet til aftensmad.
 
Torsdag den 2. september 2021:
Morgenmad på hotellet, hvorefter bussen pakkes og vi forlader hotellet. Færgen sejler fra Rønne kl. 10.30 med ankomst til Ystad kl. 11.50. Vi har frokost med fra hotellet bestående af en sandwich inkl. 1 stk. frugt og vand.Vi sætter kurs mod Vestjylland og er hjemme først på aftenen.

Afgangstider:
Kl. 05.50: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 06.15: Struer, Tegltorvet
Kl. 06.30: Struer Energi Park
Kl. 06.55: Holstebro Banegård
Kl. 07.20: Aulum, pendler p-plads, afkørsel 19 (Aulum/Videbækvej)
Kl. 07.50: Herning, Markedspladsen

Grønbechs Hotel
Vinkelstræde 2, 3770 Allinge
Grønbechs Hotel har 23 værelser, så Venø Bussen råder over hele hotellet på denne tur. Hotellet er i to planer uden elevator samt et anneks, hvor 4 af værelserne er placeret. Der er restaurant, bar, fælles lounge og have. Værelserne er bevaret i de originale størrelser fra 1901 og er holdt i en minimalistisk og enkelt stil. Alle værelserne er med eget badeværelse.

Inklusiv i rejsens pris:
•    Buskørsel, broafgifter og færgebilletter
•    4 hotelovernatninger inkl. morgenbuffet
•    3 x aftensmad på hotellet bestående af 3 retter inkl. et glas vin eller en stor øl/vand
•    1 x aftensmad i Rønne, 2 retter inkl. 1 stk. drikkevare
•    3 x frokost inkl. 1 stk. drikkevare
•    Alle udflugter og lokal guide
•    Kaffe/the og et smurt rundstykke samt 3 stk. håndmadder inkl. 1 øl/vand på udrejsedagen
•    Sandwich inkl. 1 stk. frugt og vand på hjemturen.
•    Bidrag til Rejsegarantifonden

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 5.750,-
Tillæg for eneværelse: Kr. 1500,-
Depositum: Kr. 2.000,-
Afbestillingsforsikring: Kr. 580,-
ID- og grænsekontrol ved indrejse til Sverige. Medbring gyldig ID legitimation m/foto (pas eller kørekort) på turen.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK