Venř rejser Venř bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. Se vore datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Fyn - Svendborg, Strynø og Langeland - 2 dage - 21/06-22/06/2020 - AFLYST
Hyggelig tur til Fyn, hvor vi bl.a. oplever nogle af de slotte og herregårde, Fyn er særlig rig på. Vi overnatter ”i vandkanten” på Hotel Christiansminde i Svendborg med god mad, gode oplevelser og super service.

Søndag den 21. juni 2020: Gods- og Slotstur
Efter endt opsamling er der pause undervejs med buskaffe og rundstykker.
Kl. 11:00: Ankomst til Hotel Christiansminde i Svendborg. Vi nyder to stykker smørrebrød af det højtbelagte af slagsen og en oste-mad. 
13:30:  Afgang med lokalguide til en 4 timers gods- og slotstur, hvor I hører historiefortælleren berette om adelige familier og skæbner, som har levet i de storslåede omgivelser gennem århundreder. Fortællingerne handler også om de dramatiske forandringer i de adelige livsformer, som har fundet sted, siden demokratiets indførelse i 1849. 

Turen går gennem nogle af de landskaber, som er skabt i herregårdenes storhedstider: Store herregårdsmarker, jagtskove, ud-skibningshavne og husmands-kolonier. 
I kommer også ind bag kulissen: Kaffe og hjemmebag serveres nemlig i herskabelige omgivelser på en tidligere middelalderborg, hvor I også får en rundvisning i slottets stuer og i haven. Senere på turen serverer en moderne godsejerfrue en dram i det gamle køkken i kælderen, hvor hun beretter om, hvordan det er at leve på og eje en herregård i nutidens Danmark.
17:30:  Retur på Hotel Christians-minde. Velkomst og check-in. 
Kl. 19:00: Servering af 2-retters menu efter køkkenchefens valg med kaffe/te ad libitum. Lokale til hyggeligt samvær efter middagen.

Mandag den 22. juni 2020: Strynø og Rudkøbing
Kl. 07:00-09:15: Servering af stor morgenbuffet i Panorama Restau-rant. Check-ud. 
Fra kl. 09:30: Heldagstur med lokalkendt turguide, så I undervejs får historier fra Svendborg, Tåsinge og Langeland. Frokost undervejs.
Strynø er helt speciel. Øen har gennem de seneste årtier formået at afværge den nedgang i befolkning og øgning af gennemsnitsalderen, som de fleste småøer har oplevet. Faktisk siger man på Strynø, at man har fundet ungdommens kilde, fordi gennemsnitsalderen på øen falder, mens den støt vokser i det omgivende samfund. Øen har foruden skole også børnehave, egen kirke, købmand, flere restaurationer, Smakkecenteret og meget andet – og det på trods af, at der kun bor ca. 200 mennesker. 
Før vi sejler til Strynø, får I en lille tur rundt i Rudkøbings gamle gader med turguiden. I hører om dengang en nytilflyttet barber fandt en skat under sit gulv, om brødrene Ørsteds opvækst i Rudkøbing, om ”Kongen af Bali”, der var født i Rudkøbing, og fremfor alt går I en lille tur på maks. en halv time (i adstadigt tempo) gennem de gamle gader. De historiske gademiljøer i Rudkøbing er usædvanligt vel-bevarede, da Rudkøbing ikke har været en velhavende købstad. Derfor har ingen pengestærke investorer revet de gamle huse ned for at bygge nyt. 
Kl. 17:00: Herefter går turen hjemad med aftensmad på en kro undervejs. 
Vi er i Struer ca. kl. 22.00.

Afgangstider: 
Kl. 06.00: Thyholm, Hvidbjerg Station 
Kl. 06.25: Struer, Tegltorvet
Kl. 06.40: Struer Energi Park
Kl. 07.05: Holstebro Banegård
Kl. 07.30: Aulum, pendler p-plads, afkørsel 19 
Kl. 08.00: Herning, Markedspladsen

Hotel Christiansminde
Christiansmindevej 16, 
5700 Svendborg
Skønt beliggende lige i vandkanten af Svendborg Sund. Man kan nyde udsigten over øerne Tåsinge og Thurø fra hotellets restaurant og store terrasse.
Alle værelser med bad/toilet, tv og kaffe/the-faciliteter.

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 2560,-
Tillæg for eneværelse: Kr. 200,-
Depositum: Kr. 1000,-
Afbestillingsforsikring: Kr. 225,-

Inklusiv i rejsens pris:
•    Buskørsel 
•    Kaffe og et smurt rundstykke
•    1 overnatning på Hotel Christiansminde inkl. 2 stykker smørrebrød og en ostemad (frokost), 2-retters menu efter køkkenchefens valg samt kaffe/te ad libitum efter middagen og stor varieret morgenbuffet (ekskl. drikkevarer)
•    4 timers gods- og slotstur fra slot til slot med historiefortæller inkl. kaffe og kage
•    Heldagstur med lokalguide: Besøg på øen Strynø. Guidet tur med lokal Strynbo. Frokost med steg og fisk fra farvandet omkring øen. Rundvisning i købstaden Rudkøbing.
•    Aftensmad på hjemturen (ekskl. drikkevarer)
•    Bidrag til Rejsegarantifonden

Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK