Venř rejser Venř bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. Se vore datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Alsace og Vogeserne - 7 dage - 07/07-13/07 2019
Alsace er noget ganske specielt, som I kan opleve på denne tur. Byerne ligger smukt placeret mellem vinmarker, gamle borge og bjergkæden Vogeserne. Vi besøger både nogle af de velkendte udflugtsmål og oplever noget af det oprindelige Alsace på helt tæt hold.

Venø Rejser og Kjeld Thing arrangerer sommertur i uge 28: 7 dage med ”all-inclusive” til Alsace & Vogeserne. Rejselederparret Grethe og Mogens Hargaard er med på hele turen. De er begge pensionerede sproglærere og nærer en stor kærlighed til alt fransk. De er selv kommet i Alsace-området gennem mange år.

Søndag den 7. juli 2019:
Kørsel sydpå med formiddagskaffe og et rundstykke samt senere 3 stk. håndmadder inkl. 1 øl/vand. Mellemovernatning på Hotel Eydt i Kirchheim. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Mandag den 8. juli 2019:
Morgenmadsbuffet. Turen går videre til vores hotel i den lille by Gueberschwihr. Fra hotel Eydt har vi en madpakke med, som vi nyder undervejs. Vi når Alsace og Hotel Relais du Vignoble og starter opholdet hos en dansktalende vinproducent i gåafstand fra hotellet. Herefter sen aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare.

Tirsdag den 9. juli 2019:
Morgenmadsbuffet. Dagens tur går forbi det velkendte slot Haut-Koenigsbourg og herfra videre til den smukke og historiske by Ribeauvillé. Her venter der os frokost og en togtur rundt i byens gader og de omkringliggende vinmarker. Der er herefter mulighed for en smuk vandretur til nabo-landsbyen Hunawihr. Turen tager ca. 30 minutter, men der er naturligvis også mulighed for at tilbringe tiden i Ribeauvillé og tage med bussen til Hunawihr. Aftensmad på hotellet inkl. 1 stk. drikkevare.

Onsdag den 10. juli 2019:
Morgenmadsbuffet. Vi besøger ”le Struthof”, en tysk fange- og arbejdslejr fra 2. verdenskrig, højt oppe i Vogeserne. Efter en frokostbuffet i Vogeserne kører vi til den lille kirke Saint-Jacques og mødes med søskendeparret Marie-Luce og Jean Poul, der vil fortælle om deres far Robert, der var modstandsmand, og generelt om religion og levevis i denne del af Frankrig. Aftensmad på hotellet inkl. 1 stk. drikkevare.

Torsdag den 11. juli 2019:
Morgenmadsbuffet. Vi følger i dag den berømte bjergvej ”Route des Crètes” forbi nogle af de mest karakteristiske landskaber i Vogeserne og passerer blandt andet mindesmærket Hartmanns-willerkopf (956 m.o.h.). Undervejs frokost i en traditionel ”ferme auberge”, en egnstypisk bondegårdskro. Vi besøger også den lille, idylliske middelalderby Riquewihr, hvis tiden tillader det, og der er stemning herfor. Aftensmad på hotellet inkl. 1 stk. drikkevare.

Fredag den 12. juli 2019:
Efter morgenmadsbuffet pakker vi bussen og tager tidligt afsted til Strasbourg (ca. 100 km). Vi besøger den imponerende domkirke og det maleriske kvarter ”la petite France” i det gamle Strasbourg. Vi tager afsked med Alsace efter frokost i Strasbourg og kører nordpå til vores overnatningshotel i Kirchheim. Aftensmad inkl. 1 drikkevare. 

Lørdag den 13. juli 2019:
Efter morgenmadsbuffetten starter hjemturen mod Dan-mark. Vi har sørget for frokost undervejs. Ophold ved grænsen, hvor der er aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare samt mulighed for at gøre indkøb. Hjemme sidst på aftenen.

Hotel Eydt (overnatningshotel)
Hauptstraße 19, 
36275 Kirchheim
Godt familiedrevet hotel beliggende i det smukke skovlandskab i Hessen, ca. 35 minutters kørsel fra Kassel. Værtsparret er dansktalende. Alle værelser med eget badeværelse med bruser og tv. 

Hotel Relais du Vignoble
33, rue des Forgerons, 
68420 Gueberschwihr
Hotel Relais du Vignoble ligger smukt blandt vinmarkerne lidt uden for landsbyen Gueber-schwihr, ca 10 km fra Colmar og 30 km fra Mulhouse. Alle værelser er med eget bade-værelse, tv og gratis Internet.

Afgangstider:
Kl. 05.45: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 06.05: Struer Hallerne
Kl. 06.30: Tophøjvej 1, Herrup
Kl. 07.10: Birk Centerpark/ Industrivej Syd, Herning
Kl. 07.20: Herning Banegård
Kl. 08.10: DTC, Vejle

Priser:
Pris pr. person i dobbeltværelse: Kr. 5.995,-
Tillæg for eneværelse: Kr. 680,-
Depositum: Kr. 2.500,- 
Afbestillingsforsikring: Kr. 535,-

Rejsen er inklusiv:
• Buskørsel og bidrag til Rejsegarantifonden
• Rejseledere på hele turen samt alle udflugter, entréer og besøg
• 2 x mellemovernatninger i Kirchheim med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare til aftensmaden 
• 4 x hotelovernatninger i Alsace med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare til aftensmaden 
• 7 x frokost inkl. 1 stk. drikkevare
• Kaffe/the og et smurt rundstykke på udrejsedagen
• Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare på hjemrejsedagen
• Morgensang og aftenandagt 

Ret til evt. ændringer forbeholdt.

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK