Venř rejser Venř bussen
Ă…rets Virksomhed 2024

Struer Erhvervsforening og Struer Kommune afholdt den 31. januar 2024 den årlige nytårskur.
Her var Venø Bussen så heldige at blive kåret som Årets Virksomhed i Struer Kommune.
En titel, vi er meget stolte af. 

Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Dresden - 6 dage - 09/07-14/07 2018
Kultur- og oplevelsesrejse til Potsdam, Spreewald og Dresden med ”all-inclusive” program. På denne tur starter vi dagen med morgensang og slutter med en kort aftensamling, men det er naturligvis frivilligt, om man ønsker at deltage i dette eller ej.

Mandag den 9. juli 2018: Afrejse
Kørsel sydpå med formiddagskaffe og et rundstykke samt senere 3 stk. håndmadder inkl. 1 stk. drikkevare. Vi ankommer til Potsdam ved Berlin sidst på eftermiddagen, hvor rejse-lederen tager imod. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare. 

Tirsdag den 10. juli 2018: Potsdam
Efter morgenmaden besøges Schlosspark Sanssourci og Glienicke Brücke i Potsdam. Desuden Spreewald med 2½ times bådtur inkl. frokost med 1 stk. drikkevare. Herefter kører vi videre til hotellet i Dresden, hvor der efter indkvartering serveres velkomstdrink og aftensmad. Efterfølgende kan gæsterne på egen hånd gå en første aftentur i en af Europas smukkeste byer. 

Onsdag den 11. juli 2018: Dresden
Efter morgenmaden tager rejselederen gæsterne med på en byvandring i Altstadt. Turen fortsætter fra Semper-operaen med bus til Dresdens gamle gasværk, der nu er ombygget til det enestående "Panometer". Her opleves et panorama i musik og billeder. Fra "Panometer" køres et kort stykke til "Pulverturm" (krudttårnet), hvor frokosten serveres. Efter frokosten går deltagerne de få skridt hen til den verdensberømte "Frauenkirche". Resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftensmad kl. 18. 

Torsdag den 12. juli 2018: ”Sachsisk Schweiz”
Efter morgenmaden kører deltagerne til et smukt udsigtspunkt uden for Dresden og tager her svævebanen op til udsigtstårnet, som kan besøges med elevator. Efter nedkørsel med svævebanen fortsættes til slottet ”Pillnitz”, hvor gruppen besøger den smukke slotspark. Der fortsættes et kort stykke til byen Pirna, hvor deltagerne stiger ombord på en af de gamle hjuldampere, der sejler deltagerne til byen Königstein. Undervejs serveres middagsmad. Fra Königstein fortsættes til ”Sächsisk Schweiz” med de betagende klippeformationer og Tysklands mest berømte udsigtspunkt over floden Elben. Eftermiddagskaffen serveres i udsigtsrestauranten på Bastei. Hjemkomst kl. 18. Aftensmad denne dag kl. 19.

Fredag den 13. juli 2018: Slotsturen
Efter morgenmaden kører vi kl. 08.30 til vinslottet ”Wacker-barth”, hvor vi får en rund-visning samt smager på slottets vinproduktion. Turen fortsætter til Askepotslottet Moritzburg, hvor gruppen ved ankomsten stiger om i hestevogne til en times pragtfuld hestevognstur rundt om slottet og søen. Kl. 12 spises frokost i restaurant ”Bärenhaus” direkte ved slottet. Gæsterne får mulighed for at gå lidt rundt på slotsøen. Kl. 14 kører gruppen tilbage til Dresden, og resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftensmaden kl. 18.

Lørdag den 14. juli 2018: Hjemrejse
Efter indtagelse af morgenmadsbuffetten starter hjemturen mod Danmark. Der gøres ophold undervejs, bl.a. ved grænsen, hvor der er aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare samt mulighed for at gøre indkøb. Hjemme sidst på aftenen.

Hoteller:
Hotel Pullman Dresden Newa

Prager Strasse 2C, 01069 Dresden
Hotellet ligger kun 15 min. til fods fra de berømte seværdigheder som Frauenkirche og Semperoperaen. Gæsterne har derfor selv mulighed for at opleve Dresden Alstadt med de hyggelige gågader. Mulighed for spa. Alle værelser med bad/ toilet, TV og WiFi.

Hotel Wyndham Garden
Forststrasse 80, 14471 Potsdam
Dette moderne 4-stjernede hotel ligger lige ved siden af Sanssouci Park i Potsdam, som er hjemsted for flere seværdigheder, herunder det verdensberømte palads Sanssouci. Alle værelser med bad/toilet, aircondition og WiFi.

Priser:
Pris pr. person i dobbeltværelse: Kr. 5.450,-
Tillæg for eneværelse: kr. 805,-
Depositum: Kr. 1.500,- 
Afbestillingsforsikring: Kr. 505,-

Inklusiv i rejsens pris:
• Buskørsel og bidrag til Rejsegarantifonden
• 1 x overnatning i Potsdam med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare til aftensmaden 
• 4 x overnatning i Dresden med halvpension inkl. 1 stk. drikkevare til aftensmaden 
• Dansktalende rejseleder på udflugterne
• Besøg i Schlosspark Sanssourci og Glienicke Brücke i Potsdam 
• Bådtur i Spreewald med frokost inkl. 1 stk. drikkevare
• Byvandring i Dresden
• Besøg i Schloss Pillnitz’s smukke have
• Sejltur på Elben med frokost inkl. 1 stk. drikkevare
• Besøg på Bastei inkl. eftermiddagskaffe
• Besøg på vinslottet Wackerbarth med smagsprøver
• Hestevognstur ved slottet Moritzburg og efterfølgende frokost inkl. 1 stk. drikkevare
• Rundstykke og kaffe/the på udrejsedagen, frokostpakke på ud- og hjemrejsedagen inkl. en vand/øl samt aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare på hjemrejsedagen
• Morgensang og aftenandagt 

Afgangstider:
Kl. 05.45: Hvidbjerg Station, Thyholm
Kl. 06.05: Struer Hallerne
Kl. 06.30: Tophøjvej 1, Herrup
Kl. 07.10: Birk Centerpark/Industrivej Syd, Herning
Kl. 07.20: Herning Banegård
Kl. 08.10: DTC, Vejle

Ret til evt. ændringer forbeholdes.

 

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK