Venř rejser Venř bussen
Julemarked
Rejser og dagsture i 2021

Venø Rejser er klar med en række spændende dagsture og rejser i 2021 - specielt i Danmark

Foto af Frans Kappel Øvre: Nordmors - Feggeklit

Cirkusrevy
Cirkusrevy 2021

Danmarks største revy vender stærkt tilbage i 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen. 

Oberammergau 2022

PASSIONSSPILLET I OBERAMMERGAU 2020 NU I 2022
Få del i denne storslåede oplevelse. Ønsker du mere information om de spændende ture, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97868100 eller email info@venorejser.dk

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Venø Bussen
Venø Bussen 60 år på hjul

Den 1. november 2019 kunne Venø Bussen fejre sit 60-års jubilæum. Firmaet blev startet i 1959 af Carl Anker Jensen, kaldet Bus-Carl, med én bus; skolebussen fra Venø til fastlandet. Knud Overgaard overtog firmaet i 1989 og kunne i 2019 fejre både sit eget 30-års jubilæum på Venø og firmaets 60-års jubilæum. I dag er firmaet vokset til 28 busser og over 30 ansatte. 

Venø Bussen Personale
Venø Bussens chauffører

Venø Bussen står for lokalruterne i Struer Kommune.

Vi har erfarne og venlige chauffører, der altid er klar til at yde en god service! 

Hjertestarter i bussen
Hjertestarter i rutebusserne

Der er hjertestarter i alle 11 rutebusser, man ser rundt i Struer by og på landevejene rundt om i kommunen. Hos Venø Bussen har alle chauffører deltaget i førstehjælpskurser og brug af hjertestarter.

Venø - vi er eksperter

Venø Bussen har kørt skolebus fra Venø til fastlandet siden 1959, og selskabet har stadig en meget stor tilknytning til den smukke ø i Limfjorden.

Book guide eller cykelleje hos os.

Handicapkørsel

Venø Bussen har en firestjernet MAN liftbus til både turist- og handicapkørsel.
Den er udstyret med handicaplift, hvilket er en stor fordel for blandede grupper, f.eks. plejehjem eller efterskoler, hvor der er enkelte kørestolsbrugere blandt deltagerne.

Bornholm
Bornholm - 5 dage - 19/08-23/08 2018 - RING FOR PLADSER
Bornholm er en af vore klassikere! En helt igennem hyggelig og oplevelsesrig tur, hvor der er sørget godt for gæsterne!

Søndag den 19. august 2018:
Vi kører mod København, derefter via Øresundsbroen til Ystad, Sverige, hvor vi skal være fremme til kl. 16.00 og skal sejle kl. 16.30. Undervejs på turen vil vi servere kaffe og rundstykker samt senere en smørrebrødspakke i forbindelse med pauser. Efter ankomst til Hotel Pepita bliver vi indkvarteret, hvorefter der serveres en aften-buffet med øl, vand og vin ad libitum.

Mandag den 20. august 2018:
Efter morgenmaden starter vi kl. 9.00 med en guidet gåtur fra Sandvig til Allinge. Kl. 10.00 henter bussen os og vi kører til Hammershus, der er Nordeuropas største borgruin. Guiden vil fortælle om borgens dramatiske historie. Fra Hammershus kan man enten gå til Hammer Havn eller blive kørt med bussen. Vi har også tid til at se Opalsøen, inden vi kører langs kysten til frokost på restaurant Brøddan i Gudhjem. Efter frokost er der mulighed for at se på den idylliske by Gudhjem. Derefter går turen hjem til hotellet. Aftenbuffet på hotellet med øl, vand og vin ad libitum.

Tirsdag den 21. august 2018:
Efter morgenmaden er der afgang kl. 9.00, hvor vi kører langs østkysten til Østerlars rundkirke, der ikke blot er Bornholms, men Danmarks største rundkirke. Kirken er fra 1150 og har en spændende historie. Derefter kører vi til Kræmmerhuset, der ligger langt ude på landet, og er en butik med kunsthåndværk og en flot have. Efter frokosten på Bolsterbjerg kro kører vi til Rytterknægten og Ekkodalen. Her kan man gå en lille tur, inden vi kører til Svaneke, der i 2013 blev kåret til Danmarks smukkeste købstad. Svaneke er en dejlig by med masser af butikker og et hyggeligt torv. Når vi har set byen, går turen hjem til hotellet af Bornholms smukke veje. På hotellet vil der blive serveret en aftenbuffet med øl, vand og vin ad libitum.

I stedet for programmet den 21. august er der mulighed for tilkøb af en tur til Christiansø:
Kl. 10.00 Med færgen fra Gudhjem (sejlturen varer ca. 55 min). Ved ankomst til Christiansø venter en lokal guide, som tager jer rundt på fæstningsøerne Christiansø og Frederiksø i ca. 1-1,5 time. I får set øerne og får et indblik i fortid og nutid på de to øer. Frokost på Christiansø Gæstgiveri.
Kl. 14.00 Afgang Christiansø
Kl. 14.55 Ankomst Gudhjem

Onsdag den 22. august 2018:
Efter morgenmaden kører vi kl. 9.00 til Gudhjem, hvor der for de raske til bens er mulighed for en gåtur til Melsted. Derefter kører vi til Aarsdale, hvor vi skal besøge den gamle mølle. I Aarsdale skal vi også opleve, at der arbejdes med bornholmsk granit. Der bliver mulighed for enten at gå til havnen i Aarsdale eller køre med bussen. Efter Aarsdale kører vi til Snogebæk Røgeri, hvor vi skal spise frokost. Der serveres en dejlig fiskebuffet. Efter frokost kører vi til Dueodde, hvor vi tager den korte gangbro ud til den fine sandstrand. Vi slutter dagen med et besøg på vingården Lille Gadegård, hvor der er rundvisning og smagsprøver. Herefter når vi en kort rundtur i Rønne, inden vi kører hjem til hotellet. Aftenbuffet på hotellet med øl, vand og vin ad libitum.

Torsdag den 23. august 2018:
Morgenmad på hotellet, hvor der også smøres madpakker til hjemturen. Bussen pakkes, og vi skal være ved færgen kl. 10.00. Færgen sejler fra Rønne kl. 10.30 med ankomst til Ystad kl. 11.50. Vi sætter kurs mod Vestjylland og er hjemme først på aftenen.

Hotel Pepita
Langebjergvej 1, 3770 Allinge
Hyggeligt hotel beliggende i et bindingsværkshus fra 1500-tallet i den maleriske landsby Sandvig. Gratis WiFi og alle værelser med bad/toilet, tv og radio.

Afgangstider:
Kl. 06.40: Thyholm, Hvidbjerg Station
Kl. 07.00: Struer Hallerne
Kl. 07.20: Holstebro, p-plads ved Lægaardvej 89
Kl. 08.00: Herning, pendler-p-plads ved afkørsel 15
Kl. 08.50: DTC Vejle

Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 4.425,-
Tillæg for eneværelse: Kr. 525,-
Depositum: Kr. 1.500,-
Afbestillingsforsikring: Kr. 400,-
Tilkøb Christiansø: Kr. 350,-
Depositum og evt. afbestillingsforsikring indbetales ved tilmelding til rejsen.

Inklusiv i rejsens pris: 
• Buskørsel, broafgifter og færgebilletter
• 4 hotelovernatninger med halvpension, inkl. drikkevarer ad libitum kl. 18.30-21.00
• 3 x frokost ekskl. drikkevarer
• Musikaften på hotellet
• Udflugter og lokal guide
• Kaffe/the og et smurt rundstykke på udrejsedagen
• Madpakke inkl. en øl/vand på ud- og hjemrejsedagen
• Bidrag til Rejsegarantifonden

ID- og grænsekontrol ved indrejse til Sverige. Medbring gyldig ID legitimation m/foto (pas eller kørekort) på turen.

Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Havstokken 18, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2021 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK