Venř rejser Venř bussen
Koldkrigsmuseet REGAN Vest - Lars Horn and Nordjyske Museer - Indgangstunnel
Bedste Busselskab 2022/23

Venø Bussen blev i juni 2023 hædret af Midttrafik med både prisen som Bedste Busselskab 2022/23 på småruterne i Region Midtjylland og prisen for den største tilfredshed med chaufførerne.

REGAN Vest

Det nye Koldkrigsmuseum i Rold Skov byder på et væld af oplevelser - inklusiv rundvisning i bunkeranlægget. Se vore datoer i 2024.

Venø Bussen
Venø Rejser

Venø Rejser kører både lokalt (som her ved Vestervig Kirke), i hele Danmark og i Udlandet. 

Gavekort

Hvorfor ikke give rejseoplevelser i gave til en, du holder af?
Hos Venø Rejser kan vi lave gavekort i lige den prisklasse, du ønsker.

Busser
Venø Bussen på vej

Venø Bussen hjælper jer godt på vej med over 60 års erfaring, erfarne og rutinerede chauffører samt skræddersyede ture og rejser.

 

Bornholm - 5 dage - 27/08-31/08 2017
Bornholm er en af vore klassikere! En helt igennem hyggelig og oplevelsesrig tur, hvor der er sørget godt for vor gæsterne!

NYHED 2017: Mulighed for tilkøb af tur til Christiansø. Tillæg kr. 325,-


Søndag den 27. august 2017
Vi kører mod København, derefter via Øre¬sundsbroen til Ystad, Sverige, hvor vi skal være fremme til kl. 16.00 og skal sejle kl. 16.30. Undervejs på turen vil vi servere kaffe og rund¬stykker samt senere en smørrebrødspakke i forbindelse med pauser. Efter ankomst til Hotel Pepita bliver vi indkvarteret, hvorefter der serveres en aften-buffet med øl, vand og vin ad libitum.

Mandag den 28. august 2017
Efter morgenmaden kører vi over Olsker til Hasle Røgeri. Røgeriet fungerer som et museum over det traditionelle bornholmske røgeri-miljø. Derefter kører vi over Slotslyngen til Hammershus, der er Nordeuropas største borgruin. Guiden vil fortælle om borgens dramatiske historie. Fra Hammers-hus kan man enten gå til Hammer Havn eller blive kørt med bussen. Vi har også tid til at se Opalsøen, inden vi kører langs kysten til frokost på restaurant Brøddan i Gudhjem. Efter frokost er der mulighed for at se på den idylliske by Gudhjem. Derefter går turen hjem til hotellet. Aftenbuffet på hotellet med øl, vand og vin ad libitum. 

Tirsdag den 29. august 2017   
Efter morgenmaden kører vi langs østkysten til Østerlars rundkirke, der ikke blot er Bornholms, men Danmarks største rundkirke. Kirken er fra 1150 og har en spændende historie. Derefter kører vi til Kræmmerhuset, der ligger langt ude på landet, og er en butik med kunsthåndværk og en flot have. Efter frokosten på Bolsterbjerg kro kører vi til Rytterknægten og Ekkodalen. Her kan man gå en lille tur, inden vi kører til Svaneke, der i 2013 blev kåret til Danmarks smukkeste købstad. Svaneke er en dejlig by med masser af butikker og et hyggeligt torv. Når vi har set byen, går turen hjem til hotellet af Bornholms smukke veje. På hotellet vil der blive serveret en aftenbuffet med øl, vand og vin ad libitum. 

I stedet for programmet den 29. august er der mulighed for tilkøb af en tur til Christiansø:
Kl. 10.00 Med færgen fra Gudhjem (sejlturen varer ca. 55 min). Ved ankomst til Christiansø venter en lokal guide, som tager jer rundt på fæstningsøerne Christiansø og Frederiksø i ca. 1-1,5 time. I får set øerne og får et indblik i fortid og nutid på de to øer.
Frokost på Christiansø Gæstgiveri.
Kl. 14.00 Afgang Christiansø
Kl. 14.55 Ankomst Gudhjem

Onsdag den 30. august 2017
Efter morgenmaden kører vi til Gudhjem, hvor der er mulighed for en gåtur til Melsted. Derefter kører vi til Aarsdale, hvor vi skal besøge den gamle mølle. I Aarsdale skal vi også opleve, at der arbejdes med bornholmsk granit. Der bliver mulighed for enten at gå til havnen i Aarsdale eller køre med bussen. Efter Aarsdale kører vi til Snogebæk Røgeri, hvor vi skal spise frokost. Der serveres en dejlig fiskebuffet. Efter frokost kører vi til Dueodde, hvor vi tager den korte gangbro ud til den fine sandstrand. Vi slutter dagen med et besøg på vingården Lille Gadegård, hvor der er rundvisning og smagsprøver. Hjem-turen går langs vestkysten til vores hotel. Aftenbuffet på hotellet med øl, vand og vin ad libitum. 

Torsdag den 31. august 2017
Morgenmad på hotellet, hvor der også smøres madpakker til hjemturen. Bussen pakkes, og vi skal være ved færgen kl. 10.00. Færgen sejler fra Rønne kl. 10.30 med ankomst til Ystad kl. 11.50. Vi sætter kurs mod Vestjylland og er hjemme først på aftenen.


ID- og grænsekontrol ved indrejse til Sverige. Medbring gyldig ID legitimation m/foto (pas eller kørekort) på turen.


Hotel Pepita
Langebjergvej 1, 3770 Allinge
Hyggeligt hotel beliggende i et bindingsværkshus fra 1500-tallet i den maleriske landsby Sandvig. Gratis WiFi og alle værelser med bad/toilet, tv og radio. 


Priser:
Pris pr. pers. i dobbeltværelse: Kr. 4425,-
Tillæg for eneværelse: Kr. 525,-
Depositum: Kr. 1500,-
Afbestillingsforsikring: Kr. 395,-
Tilkøb Christiansø: Kr. 325,-
Depositum og afbestillingsforsikring indbetales ved tilmelding til rejsen.


Inklusiv i rejsens pris:
• Buskørsel, broafgifter og færgebilletter
• ​4 hotelovernatninger med halvpension, inkl. drikkevarer ad libitum kl. 18.30-21.00
• ​3 x frokost ekskl. drikkevarer
• ​Musikaften på hotellet
• ​Udflugter og lokal guide
• ​Kaffe/the og et smurt rundstykke på udrejsedagen
• ​Madpakke inkl. en øl/vand på ud- og hjemrejsedagen
• ​Bidrag til Rejsegarantifonden 


Opsamling:
kl 06.30: Skive Folkeblad, Gemsevej 7-9, Skive

Kl. 6.40: Thyholm, Hvidbjerg Station
Kl. 7.00: Struer Hallerne
Kl. 7.20: Holstebro, p-plads ved Lægaardvej 89
Kl. 8.00: Herning, pendler p-plads

Ret til ændringer forbeholdes.

NYHEDER

Tangvej 16, Venø, 7600 Struer
Tlf. 9786 8100
mail@venobussen.dk og info@venorejser.dk

Copyright © 2012-2024 Venørejser. Alle rettigheder forbeholdes.
COOKIE POLITIK